27 Eylül 2013 Cuma

Rutin ?

Alttaki ikinci çizgiye kadar olan kısım sıcak bir ağustos ayında, tüm yaz boyunca çorap giymemenin verdiği haklı gurur ile yaşayan bir gencin terlerken yazdığı satırlardır. Diğer kısım, yani şuanki tarih olan 28 Eylül’ün bünyede oluşturduğu etkiler açıkça gözlenebilir.


Son zamanlarda yaptığın rutin aktiviteler içerisinde boğulurken yazmayı unuttuğumu farkettim, mavirenkteki klasik kurşun kalemi ve test kitabımı bırakmak suretiyle bilgisayarın başına oturdum,  zaten bunalmıştım birkaç şarkı dinleyip, paylaşabileceğim düşüncelerim olacağı aklıma gelince blog sayfamda buldum kendimi. Eski yazılarımı okuyup gülümsedim, kısa sürdü, ardından şuan satırlarını doldurduğum word sayfasını açtım Bim’den aldığım Le’Coladan bir yudum alırken.



Son zamanlarda neler yaptığımı yazmaktı hedefim, aslında yeni bir yazı atayım ayıp olmasın düşüncesiyle yazmaya başladığım bu satırlar eğlenceli bir hal almaya başlamıştı. Bu kadar edebi konuştuğum yeter aslında yetmez ama anca bu kadar kasabildim anlayın, test kitaplarıyla seviyeli bir birlikteliğim olacak gibi gözüküyor üstelik daha dershaneye başlamadım bile. İş yok güç yok dershaneyi kim ödeyecek merak ediyorum ama umutluyum okullar başlayınca bir işten haber bekliyorum ordan gelecek parayla dershaneyi ve spor salonunu ödeyebilirim, spora başlayacağım evet bunun sebepleri gülünçlü başka bir yazıya kalsın.



Aylar sonra gelen, yazamamanın verdiği pişmanlık duygusunun bir sonucu olarak gelen düzenleme:

Yarın dershaneye kayıt olmaya gidiyorum, hafiften geç kalmış bir şekilde, ama üzgün ama keyifli. Dershaneye kayıt için gereken parayı bulduğumu belirteyim alt metinde, evet işe girdim yaklaşık 1 aydır çalışıyorum, satış temsilcisi olarak, hehe havalı duruyor değil mi satış temsilcisi. Telefonda konuştuğum insanlarla aramdaki diyalogların için bile sadece bir blog sayfası açılır bırakın konu açmayı. Bunlarla ilgili bir yazı yazayım o zaman daha sonra söz valla billa.



5 yorum:

  1. blog boyunca keyifli bir yazının heyecanını hissettim ama, yutulmuş saklanmış şeyler oldukça fazla :D uunu gösterip devamını vermemek gibi..yaz doru yaz :) bir yazsan neler olacak neler :)) spora neden başlıyorsun, hmm akla gelen tek şey var :D

    YanıtlaSil
  2. Yazmak için fazla sebebim olmuyor, sebep çıkartmaya çalışacağım bende. Genelde tahmin yeteneğim yoktur Semra'cım açıklarsan sevinirim :D Teşekkürler takip ettiğin için :) Alın size hatırlatma olsun, bilmeyenlerde bana teşekkür etsin, sözlere yoğunlaşın.

    http://www.youtube.com/watch?v=khep8wqKhGE

    YanıtlaSil
  3. eğer tahminim dışında bir sağlık gerekçesi falan sunarsan çok mahcup olurum :)) genelde beyler spora, kaslar için başlar, benim de tahminim o yönde olmuştu ama :)) extrem bir şey de olabilir tabi :))

    YanıtlaSil
  4. gayet akılcı parlak bir fikir, erkek olsaydım kesinlikle vücut çalışırdım :D estetikten de geçtim, erkek tabiatı gereği gücü temsil ediyor olmalı :) fit olmalı ve ne bileyim spor şart :))

    YanıtlaSil